Antena Căutare

Ziua Mondială a alimentației și a luptei împotriva sărăciei. Este incredibil cât de multe alimente risipesc românii

Pe data de 16 octombrie, este celebrată Ziua mondială a alimentației, declarată de Adunarea Generală a ONU cu scopul creșterii gradului de conștientizare asupra problemelor privind alimentația la nivel mondial: foametea, malnutriția și a sărăcia.

Pe data de 16 octombrie, este celebrată Ziua mondială a alimentației, declarată de Adunarea Generală a ONU cu scopul creșterii gradului de conștientizare asupra problemelor privind alimentația la nivel mondial: foametea, malnutriția și a sărăcia.

Organizația pentru Alimentație și Agricultură a națiunilor Unite a declarat, în 1979, 16 octombrie că zi mondială de luptă împotriva foametei și sărăciei.

Aproximativ o treime din toate produsele din România ajung la coşul de gunoi sau sunt irosite inutil, anual. Această cantitate corespunde cu 2.55 milioane de tone de produse alimentare, ceea ce înseamnă încărcătura a 127.500 de tiruri aliniate în coloană din Bucureşti până în Munchen.

Absolut fiecare dintre noi irosește singur în gospodărie în medie 353g hrana pe zi. De cele mai multe ori cantitatea de mâncare aruncată reprezintă o masă completă.

Mergi cu taxiul? Pregătește-te să scoți mai mulți bani din buzunar! Tariful la taxi crește începând de azi, în București... RATB suspendă începând de luni linia turistică "Bucharest City Tour"! Toamna vine fără chef de... plimbări pen...
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi...
Horoscopul zilei de 31 martie 2023. Leii sunt plini de energie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 martie 2023 spune că nativii din zodia Leilor nor avea parte de o zi...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x