Antena Căutare

A fost prins cu 211km/h pe autostrada, dar cere amenda minima! Michael Ballack motiveaza ca este somer si nu are venituri

Fostul international german Michael Ballack a cerut prin avocatul sau amenda minina, dupa ce a fost prins la mijlocul acestei luni conducand cu cu 211 km/h pe autostrada A-5 din provincia spaniola Caceres. Motivatia avocatului: Ballack este somer si nu are venituri.

Dupa incidentul din data de 17 octombrie, Ballack a fost judecat pentru delict impotriva sigurantei circulatiei. Ministerul Public spaniol a cerut retragerea carnetului de conducere pentru doi ani si jumatate si o amenda de 10.000 de euro.

Jesus Gallero Rol, avocatul lui Michael Ballack, a cerut amenda minima pentru clientul sau, motivand ca acesta este "somer si lipsit de venituri".

Gallero Rol a cerut suspendarea permisului pentru un an de zile si o amenda de 6 euro pe zi pentru urmatoarele sase luni, adica ceva mai mult de 1.000 de euro.

Pe 17 octombrie 2012, politia iberica l-a retinut pe fostul international german Michael Ballack dupa ce un radar l-a inregistrat cu 211 km / h intr-o zona in care limita era de 120 km / h. Ballack a fost oprit din zbor pe autostrada A-5 Extremadura, in drepul localitatii Trijillo, Caceres. Ballack a fost invinuit de "delict contra securitatii stradale" si a fost deferit, deja, justitiei.

Pe 2 octombrie Ballack a confirmat ca se retrage din activitatea competitionala, dupa ce nu si-a mai reinnoit contractul cu Bayer Leverkusen, ultima sa grupare. Michael a evoluat pentru nationala Germaniei in 98 de partide!

PSG ofera 100 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo. Portughezul ar putea ajunge la "pachet" si cu Jose... Mai sunt patru zile pana la "Derby de Romania"! Dinamo cere control antidoping pentru ros-albastrii. Joi sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x