Antena Căutare

Vestea CUMPLITĂ a dimineții. Tragedie în lumea sportului ROMÂNESC. A murit cel mai mare ANTRENOR!

Constantin Pilică Popescu s-a stins din viață vineri dimineață. Pe 3 septembrie împlinise 90 de ani. E tehnicianul care a câștigat trei titluri mondiale la feminin

Constantin Pilică Popescu s-a stins din viață vineri dimineață. Pe 3 septembrie împlinise 90 de ani. E tehnicianul care a câștigat trei titluri mondiale la feminin.

Cel mai titrat antrenor al handbalului feminin românesc , de numele căruia se leagă cele mai mari performanțe pe semicercul feminin, s-a stins din viață vineri dimineață, la ora 2:30.

Primul și singurul titlu mondial la handbal în 7, cucerit de echipa României în 1962, se leagă de numele legendarului tehnician. Mai înainte, în 1956 și 1960, Constantin Pilică Popescu dusese naționala de handbal în 11 a României, pe primul loc în lume!

De numele său se leagă și cea mai bună performanță a României la Jocurile Olimpice, locul 4 obținut la Montreal, în 1976. Ratarea medaliei la ediția canadiană a fost marele off al reputatului tehnician, care și-a reproșat toată programul impus dinainte de Olimpiadă.

Un gest cât o mie de cuvinte! Ivan Martici s-a rugat în genunchi pentru coechipierul Valentin Mihăilă după ce a căzut in... Care este starea de sănătate a lui Valentin Mihăilă, atacantul CS U Craiova. Declarațiile medicului: “Avea convulsii şi...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x