Antena Căutare

AC Milan - Juventus 1-1 / Batrana Doamna pleaca teafara de pe San Siro cu ajutorul arbitrilor

Juventus a ramas cu sanse la titlu in Serie A dupa egalul obtinut pe final in fieful rivalei AC Milan prin golul lui Alessandro Matri. Totusi, rezultatul a fost influentat decisiv de cavalerii fluierului care au anulat gazdelor un gol perfect valabil la scorul de 1-0.

Derbyu-ul campionatului Italiei s-a desfasurat sambata seara pe San Siro, acolo unde s-au intalnit primele doua clasate, AC Milan si Juventus Torino.

Echipa lui Allegri a deschis scorul in minutul 13, atunci cand Robinho a profitat de o greseala a lui Bonucci si i-a pasat lui Noccerino, iar acesta l-a invins pe Buffon, cu ajutorul aceluiasi nefericit torinez. 1-0 a fost si rezultatul primei reprize, desi diavolii ar fi putut sa-si dubleze avantajul daca arbitrul Tagliavento ar fi validat un gol perfect valabil, Buffon scotand mingea de la un metru din spatele liniei portii.

La pauza, ambii antrenori au schimbat: la Milan a iesit Pato si a intrat El Shaarawy, iar la Juventus, Estigarribia i-a lasat locul lui Pepe.

In timp ce pe Gerland se marca gol dupa gol, pe San Siro scorul continua sa fie 1-0, acesta nemultumind zebrele din Torino.

Conte a facut a doua schimbare, trimitandu-i pe Vucinic in locul lui Borriello, iar mai tarziu pe Matri in locul lui Quagliarella. Iar Alessandro a adus izbavirea in tabara oaspetilor, egaland in minutul 83 dupa o pasa a lui Pepe.

In urma acestui egal, Juventus ramane la un punct in spatele lui Milan, care are 51, dar torinezii au un meci mai putin disputat.

Foto: Intact Images / EPA

Tatarusanu, oripilat de mirosul din autocarul Stelei... Banel Nicolita s-a accidentat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x