Antena Căutare

Acelasi Messi / Real Madrid - Barcelona 0-2

Elevii lui Pep Guardiola s-au impus la Madrid prin dubla argentinianului si au luat o optiune serioasa pentru calificare.

Meciul din semifinalele Ligii Campionilor nu s-a ridicat nici pe departe la nivelul partidei de sambata din finala Cupei Spaniei, ambele echipe evitand sa se arunce in atac.

Daca despre Mourinho se stia ca este un expert in a anihila tactica adversarilor, apatia si duritatea din jocul catalanilor a fost de natura sa surprinda. In prima repriza apararea Barcelonei s-a clatinat serios, dar nu pe stanga acolo unde a fost exilat capitanul Puyol, nici in centru la Mascherano, ci in partea dreapta unde Di Maria i-a facut zile negre lui Dani Alves.

Dupa pauza insa, lucrurile au balansat total dupa ce barajul median format din Lass, Xabi Alonso si Pepe a fost descompletat prin eliminarea ultimului. Cu mult mai multe spatii, in zona regizorului Xavi, Barca a fortat in maniera-i caracteristica si deschiderea scorului a venit oarecum normal: Marcello a alunecat, i-a permis lui Affelay sa patrunda in careu si sa centreze pentru Messi care din 3 metri nu a iertat. 0-1 si deja sansele ca Taiwo sa ajunga pe Bernabeu se marisera considerabil.

In fluieraturile tribunei argentinianul a mai lovit o data: la 40 de metri de poarta lui Casillas a luat o actiune pe cont propriu, a driblat tot ce a intalnit in cale si l-a executat cu un sut plasat pe actualul iubit al Sarei Carbonero. Motiv pentru Ionut Popa sa il doreasca din nou la Mioveni.

Returul se va disputa peste 6 zile pe Nou Camp dar se anunta un galop de sanatate pentru formatia blau-grana, mai ales ca din primul unsprezece al celui mai celebru purtator de palton (nu, nu este vorba de baiatul lui nea Mircea) vor absenta Sergio Ramos si Pepe.

Avem de ce sa ne temem / Blackburn Rovers – Manchester City 0-1... Gigi Becali, aproape afara din Ghencea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x