Antena Căutare

Adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Dezvăluirile făcute de un medic: ”Nu mai e deloc omul pe care îl știam!” 

Au trecut șase ani de la accidentul teribil suferit de Michael Schumacher, de șase ori campion mondial de Formula 1, iar viața lui s-a schimbat pentru totdeauna. Deși familia lui susține că primește cele mai bune îngrijiri medicale, un medic a dezvăluit că acesta ”nu mai e deloc așa cum îl știam”. 

Adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Dezvăluirile făcute de un medic: ”Nu mai e deloc omul pe care îl știam!” 
Adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Dezvăluirile făcute de un medic: ”Nu mai e deloc omul pe care îl știam!”

Michael Schumacher, în vârstă de 51 de ani, a suferit un accident teribil în luna decembrie a anului 2013, în timp ce se afla la schi, în stațiunea Méribel, din Alpii francezi. Acum, la șase ani de la teribilul accident, Nicola Acciari, un neurochirurg italian, a dezvăluit că pilotul de Formula 1 ”nu mai e deloc așa cum îl știam noi”, iar starea sa fizică s-a deteriorat foarte mult.

Familia lui Michael Schumacher a luat marea decizie, la șase ani de la accident! „E o dovadă de curaj...”

„Schumacher nu maie deloc persoana pe care o vedeam pe circuitele de Formula 1, e un om complet diferit. Structura organică, musculară şi scheletică e foarte alterată şi deteriorată“, a afirmat Acciari, potrivit Daily Mail.

Amintim faptul că Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 2013. De atunci, acesta a suferit două intervenții chirurgicale în Franța. În 2014 a fost externat dintr-un spital din Elveția, iar de atunci urmează diferite tratamente de recuperare, acasă.

Scandal uriaș! Soția lui Michael Schumacher, acuzată că ascunde adevărul despre starea pilotului de F1: „Corinna se teme că...”

Michael Schumacher s-a născut pe data de 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit. Michael Schumacher este cel mai titrat pilot din Formula 1. Din 1991, de când a început să concureze, a câștigat șapte titluri de campion mondial (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004).

Sorana Cîrstea, eliminată de Cori Gauff, în turul al doilea al AusOpen... Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în turul al doilea al Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x