Antena Căutare

Adevărul despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! Un renumit medic a dezvăluit ce se întâmplă în aceste momente cu fostul pilot de Formula 1: ”Timpul este împotriva noastră!”

Starea de sănătate a lui Michael Scumacher rămâne în continuare un mister, în ciuda faptului că au trecut aproape cinci ani de zile de la accidentul suferit pe pârtia de schi. 

Starea de sănătate a lui Michael Scumacher rămâne în continuare un mister, în ciuda faptului că au trecut aproape cinci ani de zile de la accidentul suferit pe pârtia de schi.

Soția și copiii fostului pilot au decis să împărtășească foarte puține detalii privind starea de sănătate a lui Michael, motiv pentru care ei le-au mulțumit fanilor în repetate rânduri pentru înțelegerea de care au dat dovadă.

Totuși, un renumit doctor a explicat ce se întâmplă în aceste momente cu fostul pilot de Formula 1.

"Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este demult în comă. Coma durează câteva zile sau câteva săptămâni. Recuperarea după comă trebuie să fie într-un timp relativ scurt. Creierul își poate reveni chiar și după un an sau mai mult, dar evoluția este foarte lentă, iar prețul este o imensă muncă pentru reabilitare. În alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atât de afectat încât recuperarea intelectuală este puțin probabilă. Timpul este împotriva noastră" a precizat profesor doctor Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotați specialisti in descifrarea stării comatoase, conform ziare.com.

Michael Schumacher, în vârstă de 49 de ani, de șapte ori campion în F1, s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, in finalaul anului 2013, iar multe luni a fost în comă. Ulterior, el a fost dus acasă, la locuința sa din Elveția, unde beneficiază de toate îngrijirile necesare.

Adevăratul președinte jucător! Cine este Kolinda Kitarovic, șeful de stat care a atras toate privirile la meciul Rusia-C... Transfer surpriză la FCSB! Gigi Becali a anunțat numele noului atacant. Revenire spectaculoasă la roș-albaștri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x