Antena Căutare

Adio amical cu Argentina!

Sud-americanii motiveaza intentia de a nu mai juca la Bucuresti prin refuzul cluburilor de a elibera vedetele si situatia incerta a selectionerului.

Inaugurarea National Arena e sabotata chiar de invitatul de lux al federatiei. Argentina nu doar ca nu-i mai poate aduce pe Messi, Higuain, Aguero ori Tevez, si pe selectionerul Batista, insa ameninta sa nu mai vina la Bucuresti pe 10 august! "Amicalul cu Romania e incert", a anuntat ieri La Nacion. Iar directorul tehnic Carlos Bilardo a confirmat: "Tratam suspendarea partidei".

Federatia sud-americana intentioneaza sa ceara aminarea jocului, motivind situatia delicata a bancii tehnice si dificultatile in a convoca vedetele de la marile cluburi europene. Problema e ca nu mai exista data disponibila in calendarulFIFA pentru mutarea amicalului si, in plus, deja s-a incasat avansul. "Situatia este incomoda pentru c-am semnat un contract acum zece luni", a recunoscut Guillermo Toffoni, agentul FIFA care se ocupa de partidele "nationalei" Argentinei.


Citeste mai multe in Gazeta Sporturilor

foto: GSP.ro

Goian aproape sa semneze cu Glasgow Rangers, dupa ce Palermo a acceptat oferta scotienilor... Vasluiul a pierdut in deplasarea din Olanda, scor 2-0, cu Twente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x