Antena Căutare

Adrian Mititelu: In 2-3 ani nu va mai fi fotbal in Romania

Gigi Becali a anuntat la GSP TV ca Adrian Mititelu a gasit elementul cu ajutorul caruia ii are la mana pe conducatorii din fotbalul romanesc.

UPDATE Contactat telefonic, avocatul Universitatii Craiova, Dan Idita, sporeste misterul: "Da, bineinteles ca stiu despre ce e vorba. Daca insa patronii celor doua cluburi au ales sa nu dezvaluie, va dati seama ca nici eu nu as putea sa o fac".

UPDATE Adrian Mititelu a explicat la ce se referea Gigi Becali cand a afirmat ca patronul Universitatii Craiova a facut o mare descoperire care ii vizeaza pe conducatorii din fotbalul romanesc:
"Cautand in acte am descoperit alte "atrocitati". Lucruri legate de Liga, de Federatie. Toti sunt vizati. E lucru mare daca fotbalul romanesc nu va intra in faliment. Sunt sanse mari ca in 2-3 ani sa nu mai avem nici un joc de fotbal. Sunt abuzuri peste abuzuri si ilegalitati peste ilegalitati. Dar au zilele numarate, 4-5 luni", a spus Mititelu.

"Ramai blocat ce a descoperit Mititelu acum. Toate sunt zero ce descoperise pana acum. E ceva incredibil. M-a sunat pe mine si mi-a zis: "Vrei sa nu mai auzi de Mitica de acum incolo?". Si mi-a zis niste lucruri de am ramas blocat. E cea mai periculoasa chestie care a existat pana acum in fotbal", a spus Gigi Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Snagovul, din nou in centrul unui scandal! Jucatorii Farului au fost contactati inainte de meci!... Zenga il cearta pe Gigi Becali: "Nu faci performanta cand schimbi atatia antrenori si jucatori"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x