Antena Căutare

Adrian Mititelu: In 2-3 ani nu va mai fi fotbal in Romania

Gigi Becali a anuntat la GSP TV ca Adrian Mititelu a gasit elementul cu ajutorul caruia ii are la mana pe conducatorii din fotbalul romanesc.

UPDATE Contactat telefonic, avocatul Universitatii Craiova, Dan Idita, sporeste misterul: "Da, bineinteles ca stiu despre ce e vorba. Daca insa patronii celor doua cluburi au ales sa nu dezvaluie, va dati seama ca nici eu nu as putea sa o fac".

UPDATE Adrian Mititelu a explicat la ce se referea Gigi Becali cand a afirmat ca patronul Universitatii Craiova a facut o mare descoperire care ii vizeaza pe conducatorii din fotbalul romanesc:
"Cautand in acte am descoperit alte "atrocitati". Lucruri legate de Liga, de Federatie. Toti sunt vizati. E lucru mare daca fotbalul romanesc nu va intra in faliment. Sunt sanse mari ca in 2-3 ani sa nu mai avem nici un joc de fotbal. Sunt abuzuri peste abuzuri si ilegalitati peste ilegalitati. Dar au zilele numarate, 4-5 luni", a spus Mititelu.

"Ramai blocat ce a descoperit Mititelu acum. Toate sunt zero ce descoperise pana acum. E ceva incredibil. M-a sunat pe mine si mi-a zis: "Vrei sa nu mai auzi de Mitica de acum incolo?". Si mi-a zis niste lucruri de am ramas blocat. E cea mai periculoasa chestie care a existat pana acum in fotbal", a spus Gigi Becali la Contraatac, pe GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Snagovul, din nou in centrul unui scandal! Jucatorii Farului au fost contactati inainte de meci!... Zenga il cearta pe Gigi Becali: "Nu faci performanta cand schimbi atatia antrenori si jucatori"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x