Antena Căutare

Adrian Mutu ar putea reveni în Liga 1. Ce echipă mare ar dori să-l aibă pe banca tehnică, după ce Briliantul a ratat Naționala

Deși a ratat un rol în echipa Națională de fotbal a României, Adrian Mutu este în cărți pentru o funcție importantă în cadrul unei echipe de tradiție din Liga 1.

Adrian Mutu, în albastru Galerie
Adrian Mutu ar putea reveni în Liga 1 | Hepta

Surse de la FC Argeș spun că Adrian Mutu este dorit pe banca tehnică a echipei, după ce ultimele rezultate ale piteștenilor nu au adus un avans în clasamentul din Liga 1. FC Argeș își dorește un loc în play-off (primele 6 poziții din clasamentul Ligii 1), iar în prezent, după înfrângerea cu Craiova, piteștenii se află pe locul 8 în clasament.

CFR Cluj este pe primul loc în clasament, cu 59 de puncte, FCSB este pe locul 2, cu 51 de puncte, FC Voluntari este pe locul 3, cu 41 de puncte, FC Botoșani este pe locul 4, cu 38 de puncte, Univ Craiova este pe locul 5, cu 35 de puncte. Pe locul 6 este Farul Constanța, cu 35 de puncte, însă echipa dobrogeană are un meci în minus, după ce nu s-a putut desfășura jocul împotriva Academica Clinceni, din cauza infectării cu coronavirus a unor jucători de la Clinceni.

Ce se poate întâmpla cu Adrian Mutu, după ce a ratat Naționala

FC Argeș este pe locul 8, cu 31 de puncte, iar surse din cadrul echipei au declarat că se gândesc că Adrian Mutu, în vârstă de 43 de ani, ar putea face o treabă mai bună pentru echipă, în comparație cu actualii antrenori.

Vezi mai multe detalii despre posibila schimbare pentru Adrian Mutu și Fc Argeș AICI pe as.ro

Citește și: Câți bani va încasa Edi Iordănescu în calitate de selecționer al echipei naționale de fotbal a României

Mason Greenwood, atacantul Manchester United, acuzații grave. Iubita cere arestarea fotbalistului după ce a fost agresat... Ce avere are Rafael Nadal, cel mai titrat jucător de tenis din istorie. Câți bani a făcut din sportul alb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x