Antena Căutare

Adrian Năstase, salvatorul lui Dinamo ? Fostul premier al României recunoaște: ”Da, vreau să mă implic în salvarea clubului!”

Salvarea lui Dinamo ar putea veni de acolo de unde fanii alb-roșii se așteptau mai puțin. Fostul prim-ministru al României, Adrian Năstase, a declarat că este dispus să participe la proiectul de preluare a clubului Dinamo

Salvarea lui Dinamo ar putea veni de acolo de unde fanii alb-roșii se așteptau mai puțin. Fostul prim-ministru al României, Adrian Năstase, a declarat că este dispus să participe la proiectul de preluare a clubului Dinamo de la actualul acţionar majoritar Ionuţ Negoiţă, iniţiativă ce-i aparţine fostului internaţional Cornel Dinu.

Într-o intervenție pentru Gazeta Sporturilor, fostul om politic Adrian Năstase a declarat că sunt șanse de a se implica în proiectul de preluare a FC Dinamo de la actualul acţionar majoritar Ionuţ Negoiţă.

”I-am transmis domnului Dinu dorinţa mea de a participa la un proiect de revigorare a clubului Dinamo”, a declarat Năstase, cunoscut fan dinamovist, pentru gazetă

Cornel Dinu, omul din spatele proiectului de salvare al clubului din ”Groapă”

Legenda ”câinilor”, Cornel Dinu intenţionează să înfiinţeze un ONG care să cumpere acţiunile deţinute de Ionuţ Negoiţă, după modelul asociaţiei fondate în 1994 care a preluat gruparea de fotbal „alb-roşie” de la Ministerul de Interne. Dinu doreşte să-i atragă în acest proiect şi pe antrenorul Mircea Lucescu, dar și pe omul de afaceri Ion Țiriac.

Adrian Năstase s-a numărat printre membrii fondatori ai asociaţiei create în 1994.

Adrian Năstase a fost un important om politic al României post-revoluționare. Ascensiunea politica a lui Năstase a început imediat după Revoluţie. A fost, pe rând, ministru de Externe, parlamentar, preşedinte al Camerei Deputaţilor şi şef al PSD până în 2000, când a ajuns premierul României până în 2004.

Biletul Zilei 29.03.2018. Căutăm azi un nou bilet câștigător pe meciurile spectaculoase... FOTO: Un englez a pariat 500 de lire în 2014 pe faptul că nepotul său va debuta în naționala Angliei înainte de vârsta d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x