Antena Căutare

Al Sadd, locul trei la Campionatul Mondial al Cluburilor

Echipa din Quatar s-a impus la penalty in finala mica in fata japonezilor de la Kashiwa Reysol.

Finala mica a Campionatului Mondial al Cluburilor a fost dominata in mare masura de japonezii de la Kasiwa Reysol, insa interventiile lui Mohamed Saqr a pastrat Al Sadd-ul in meci.

Mai mult, cei din Quatar puteau da lovitura pe final, cand Niang sau Keita au ratat ocazia de a incheia meciul in primele 90 de minute. Dupa ce timpul regulamentar s-a incheiat tabela arata 0-0, asa s-a trecut direct la loteria penalty-urilor.

Acolo, enclava din Ligue 1 i-a asigurat trupei antrenate de Eric Gerets un loc p podium: Niang (fost la Strasburg si Marseille) si Kader Keita (fost la Lille si Lyon) au deschis lista marcatorilor, iar Belhadj a transformat penalty-ul decisiv, profitand de interventia lui Saqr la sutul telefonat al lui Sakai.

Foto: Intact Images EPA

Gaitan la Manchester United din vara... Romania va trebui sa treaca de doi adversari puternici ca sa ajunga la Olimpiada de la Londra....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x