Antena Căutare

Alexander Zverev, al şaptelea jucător calificat la Turneul Campionilor

Germanul Alexander Zverev, locul 6 ATP, a devenit al şaptelea tenismen care se califică la Turneul Campionilor de la Londra (10-17 noiembrie).

Zverev, câştigătorul de anul trecut al Turneului Campionilor, şi-a asigurat locul la Londra, profitând de înfrângerea italianului Matteo Berrettini, locul 9 ATP, scor 4-6, 3-6, cu francezul Jo-Wilfried Tsonga, locul 35 ATP, în turul al doilea al turneului de 1.000 de puncte de la Paris.

Pentru ultimul loc la Turneul Campionilor sunt în cursă Berrettini, elveţianul Stan Wawrinka şi francezul Gael Monfils. Wawrinka trebuie să câştige trofeul la Paris pentru a se califica, iar în cazul lui Monfils este suficient ca el să ajungă în semifinale şi elveţianul să nu câştige turneul sau ca francezul să joace în ultimul act. Dacă aceste condiţii nu se îndeplinesc, la Londra va merge italianul.

Ceilalţi jucători calificaţi deja sunt spaniolul Rafael Nadal, locul 2 ATP, sârbul Novak Djokovici, locul I ATP, elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, rusul Daniil Medvedev, locul 4 ATP, austriacul Dominic Thiem, locul 5 ATP, şi grecul Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP.

Zverev a câştigat, în 2018, finala sezonului, după ce l-a învins pe Djokovici, în finală şi pe Federer, în semifinale.

Sursa : news.ro

Real Madrid a învins, cu 5-0, pe Leganes, în LaLiga... Pe scurt din sport: Nationala U17 s-a calificat la turneul de Elita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x