Antena Căutare

Amicalul Stelei cu Debrecen a fost intrerupt din cauza ploii

Ultima repetitie inaintea meciului cu Twente nu a fost una prea reusita pentru stelisti, care au evoluat o singura repriza din cauza ploii.

Meciul dintre Steaua si Debrecen ar fi trebuit sa fie ultimul inainte de dubla cu Twente Enschede din saisprezecimile Europa League.

Din pacate ros-albastrii nu au putut evolua decat o repriza in fata maghiarilor, pentru ca ploaia torentiala a facut suprafata de joc impracticabila.

Pana in minutul 45, cele mai importante evenimente au fost golul de senzatie al lui Bicfalvi (sut in vinclu de la 20 de metri) si accidentarea lui Nikolic.

Ilie Stan a declarat ca intreruperea meciului afecteaza pregatirea echipei, pentru ca spera sa le poata oferi titularilor 90 de minute inaintea meciului cu Twente.

Iata primul unsprezece cu care a inceput Steaua amicalul cu Debrecen: Tatarusanu - Dananae, Chiriches, Geraldo, Brandan - Rusescu, Prepelita, Bicfalvi, Tanase - Tatu, Nikolici (26 M. Costea)

Foto: gsp.ro

David Ginola, internat dupa un accident la ski... Nikolic, in pericol sa rateze meciul cu Twente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x