Antena Căutare

FOTO: A pariat o sumă uriașă pe victoria lui Răzvan Burleanu la alegerile FRF și a dat lovitura! Iată biletul fostului fotbalist Adrian Teodorescu

Ziua de ieri nu a fost una bună doar pentru Răzvan Burleanu și echipa sa de la FRF, ci și pentru oamenii din exterior care au avut încredere în președintele în exercițiu al Federației. Fostul fotbalist Adrian Teodorescu (50 de ani) a făcut bani la pariuri de pe urma victoriei lui Burleanu.

Ziua de ieri nu a fost una bună doar pentru Răzvan Burleanu și echipa sa de la FRF, ci și pentru oamenii din exterior care au avut încredere în președintele în exercițiu al Federației. Fostul fotbalist Adrian Teodorescu (50 de ani), care a fost și el în cărți pentru o candidatura la șefia FRF, s-a reorientat și a făcut bani la pariuri de pe urma victoriei lui Burleanu.

Majoritatea, fie că au pariat sau nu, au mers ieri pe victoria lui Ionuț Lupescu la alegerile FRF. Nu a fost cazul și lui Adrian Teodorescu. Acesta a pariat pe victoria lui Răzvan Burleanu. A mizat 1000 de lei și a câștigat 2666.66 de lei. ”Luăm banii pariați pe Burleanu și aștept lăutarii”, a scris pe pagina lui de Facebook Teodorescu.

Adria Teodorescu a anticipat încă din urmă cu o lună ”evoluția” modestă a lui Lupescu. Pe 16 martie, Teodorescu îl făcea praf pe Ionuț Lupescu, despre care spunea următoarele: ”Când era director general la FRF, ziceai că e Mesia, nu te înțelegeai cu el. O să se facă de râs la alegerile FRF”.

Iată biletul câștigător al lui Teodorescu:

FOTO: A pariat o sumă uriașă pe victoria lui Răzvan Burleanu la alegerile FRF și a dat lovitura! Iată biletul fostului fotbalist Adrian Teodorescu

Teodorescu a evoluat, de-a lungul carierei, la CSS Brașovia, FC Brașov, Poli Iași, Fortus Iași, Olimpia Rm. Sărat, Dunarea Galați, Gloria Buzău, Poiana Campina, Inter Sibiu, Mureșul Deva și FC Gaszer (Ungaria).

Răzvan Burleanu a câștigat în mod categoric un nou mandat la șefia Federației Române de Fotbal, după o victorie la scor în fața contracandidaților săi. Președintele în exercițiu al FRF a obținut 168 de voturi din cele 254 valabile, adică 66% din total, și rămâne la Casa Fotbalului pentru încă 4 ani.

foto: gsp.ro

Gigi Becali, anunț bombă după alegerile de la FRF: ”M-am retras oficial de la FCSB!”. Cine va conduce clubul roș-albastr... Revista presei sportive, 19.04.2018: Burleanu și-a umilit rivalii, dar și politicul, la alegerile FRF; Cristiano Ronaldo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x