Antena Căutare

"Animalul" Edmundo, trimis patru ani si jumatate dupa gratii

Justitia braziliana decis incarcerarea fostului fotbalist Edmundo, acesta urmand sa ispaseasca o pedeapsa de patru ani si jumatate de inchisoare la care a fost condamnat in urma unui accident rutier mortal pe care l-a produs in 1995.


Fostul fotbalist a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare, in regim de semilibertate, iar avocatii lui si-au inmultit recursurile pentru a evita ispasirea pedepsei. Unul dintre avocatiilui Edmundo, Arthur Lavigne, a anuntat ca va introduce o procedura pentru denuntarea incarcerarii fostului fotbalist, apreciind ca este caz este prescris.

Edmundo (40 de ani) a evoluat in cariera sa in Brazilia, Italia si Japonia, iar caracterul sau si desele conflicte in care a fost implicat, pe teren si in afara lui, i-au adus porecla de „Animalul". Cea mai importanta performanta obtinuta in cariera este participarea la Cupa Mondiala din 1998, competitie la care nationala auri-verde a jucat finala, pierduta in fata Frantei.

Piturca, prezentat oficial: "A fost mai curajos decat Hagi"... Kuban Krasnodar, invinsa de "laterna rosie" in Premier League Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x