BREAKING NEWS! Antoine Griezmann, eroul finalei Europa League, pleacă de la Atletico. Cu ce club uriaș al Europei s-a înțeles

 
+2 click pentru
galerie

Antoine Griezmann, eroul celor de la Atletico Madrid din finala Europa League de ieri, câștigată de iberici, scor 3-0, cu Olympique Marseille, va pleca de la Madrid la finele acestui sezon, anunță presa catalană. Atacantul francez de 27 de ani va semna cu FC Barcelona.

Jurnaliștii de la Sport titrează azi: ”Barcelona va activa clauza de reziliere a lui Antoine Griezmann”. Catalanii încearcă să rezolve transferul jucătorului francez înainte de startul Cupei Mondiale din Rusia. În cazul în care negocierile cu Atletico nu vor ajunge la un numitor comun, Barcelona va activa, de la 1 Iulie, clauza jucătorului, una care se ridică la 100 de milioane de Euro.

Conform sursei citate, Griezmann și Barcelona au ajuns deja la un acord încă de la finalul anului trecut. Acum, Barcelona încearcă să rezolve transferul înainte de startul Mondialului, întrucât jucătorul vrea să ajungă în Rusia liniștit că viitorul său e asigurat din punct de vedere al noului club.

Antoine Griezmann va semna cu Barcelona un contract pentru următoarele 5 sezoane, urmând a avea un salariu uriaș: peste 20 de milioane de Euro. 

Venirea lui Griezmann la Barcelona este o lovitură atât pentru Atletico Madrid, care își va pierde cel mai bun jucător, dar și pentru Manchester United, club care, de două sezoane, speră să îl transfere pe jucătorul francez.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE