Antena Căutare

Anunțul dimineții vine din Turcia: Federația Turcă de Fotbal i-a decis viitorul lui Mircea Lucescu: ”Contractul cu antrenorul român va fi....”

După rezultatele de excepție de la Șahtior Donetsk și aventura nereușită de la Sankt Petersburg, Mircea Lucescu nu impresionează nici în funcția de selecționer al naționalei Turciei. Din 8 meciuri cu tehnicianul român pe bancă, naționala Semilunei a înregistrat doar două victorii. Cu toate acestea, Federația din Turcia îi dă credit românului.

Presa din Turcia scrie că Mircea Lucescu va rămâne selecționerul Turciei. Este anunțul făcut de vicepreședintele Federației de la Istanbul, Ali Durust, care spune că scaunul românului nu este în pericol, deși naționala a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia și are doar două victorii din 8 meciuri cu Lucescu pe bancă. În ultimele luni, Lucescu a fost luat des criticat de presa turcă pentru jocul modest al echipei.

”Contractul cu Mircea Lucescu va fi dus la bun sfârșit. Nu avem în agendă subiectul unei posibile schimbări. Avem un viitor pentru echipa națională, există speranțe, avem jucători valoroși, care au nevoie de timp pentru a fi mai organizați”, a spus Ali Durust pentru cei de la Haber 7.

Mircea Lucescu a fost numit la conducerea naționalei Turciei în august 2017, dar a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018. Din acest motiv, în Turcia s-a vorbit mult pe subiectul demiterii sale.

Contractul lui Lucescu e scadent în 2019, cu un salariu anual de 4 milioane de dolari. Mircea Lucescu este al doilea în clasamentul celor mai bine plătiți antrenori români în acest moment, după Cosmin Olăroiu, care tocmai a semnat cu chinezii de la Jiangsu Suning pentru 7 milioane de dolari pe an.

Biletul Zilei 30.03.2018. Cele mai sigure meciuri de vineri caută din nou profitul... UNA PE ZI! Camyla, cea mai sexy susținătoare a Braziliei lui Neymar, merge la Cupa Mondială din Rusia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x