Antena Căutare

Arsenal accelerează discuţiile pentru aducerea lui Mikel Arteta ca antrenor

Arsenal Londra accelerează discuţiile pentru aducerea lui Mikel Arteta ca antrenor, însă spaniolul vrea un acord pe termen lung, scrie presa engleză.

Fost jucător la Arsenal în perioada 2011/2016, Mikel Arteta se află pe lista scurtă a antrenorilor doriţi de Arsenal. Însă, în prezent el este secundul lui Josep Guardiola la Manchester City.

După demiterea lui Unai Emery, Arsenal este condusă de Freddie Ljungberg, însă The Sun notează că oficialii vor să aducă rapid un antrenor principal, iar alegerea lor este Arteta.

Deşi îşi doreşte să devină principal, Arteta vrea asigurări pentru un proiect pe termen lung şi doreşte să aibă în continuare relaţii bune cu cei de la Manchester City şi Pep Guardiola.

Sursa : news.ro

Tuchel îl laudă pe Neymar după ce brazilianul l-a lăsat pe Cavani să execute un penalty la meciul cu Galatasaray... Simona Halep, la un pas de o nouă reușită în carieră! Ce tiltlu poate primi sportiva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x