Antena Căutare

Arsenal - Newcastle 2-1 / Victorie in extremis pentru tunari

Arsenal a reusit sa se impuna cu 2-1 pe teren propriu in fata lui Newcaslte la ultima faza de joc, dupa ce dominase mare parte a meciului.

Meciul cu Newcastle a inceput cum nu se poate mai prost pentru Arsenal. Cotofenele au deschis scorul prin Ben Arfa, cel care a reusit doua driblinguri incredibile in stanga careului londonez, amintindu-si, probabil, ca la finalul deceniului trecut era cotat printre cei mai promitatori jucatori din lume.

Tunarii au revenit repede prin capitanul van Persie, batavul marcand pentru a XXVI-a oara in Premiere League in acest sezon.

Arsenal a dominat atat in prima, cat si in a doua repriza, dar imprecizia lui Walcott, Gervinho, van Persie si Rosicky sau interventiile lui Krul au pastrat egalitatea.

Totusi, la ultima faza a meciului, fundasul belgian Vermaelen a reusit golul victoriei, cu care Arsenal ajunge la un singur in singur punct in spatele lui Tottenham, cei de pe White Hart Lane ocupand ultima treapta a podiumului.

Foto: EPA

Simona Halep a fost eliminata de la Indian Wells... Victor Piturca: "Florin Costea nu va juca la Steaua ca la Craiova"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x