Căutare Live

AS Roma nu făcut deplasarea la Sevilla pentru că nu a primit permisiunea din partea autorităţilor spaniole

Echipa AS Roma nu făcut deplasarea pentru meciul cu FC Sevilla din Liga Europa pentru că nu a primit autorizaţia de a intra în ţară pe cale aeriană in partea autorităţilor spaniole, informează gazzetta.it.

AS Roma urma să întâlnească FC Sevilla, joi, de la ora 19.55, în manşa I a optimilor de finală.

Jucătorii antrenaţi de Paulo Fonseca ar fi trebuit să plece cu o cursă charter la Sevilla, care avea programată decolarea la ora locală 15.30 (16.30, ora României).

Însă autorităţile spaniole i-au anuţat pe italieni că nu vor primi aeronava la Sevilla.

AS Roma a exclus o rută alternativă ca să ajungă în Spania, prin Portugalia şi de acolo cu autocarul la Sevilla, a informat UEFA de situaţia creată şi aşteaptă insctrucţiuni. Cel mai probabil meciul tur, precum şi cel retur, de peste o săptămână, vor fi reprogramate.

Mai multe state au interzis zborurile spre şi dinspre Italia, din cauza numărului foarte mare de cazuri de infectare cu coronavirus.

Sursa : news.ro

Walter Zenga, noul antrenor al echipei Cagliari, în carantină, din cauza coronavirusului! Nu a apucat să debuteze!... LPF: Modificări în programul etapei a patra din play-off/play-out...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri