Antena Căutare

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale etapei a 7-a se joacă la Giurgiu. Astra, echipă neînvinsă în acest sezon, primește vizita celei mai slabe grupări din campionat, FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. Unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale etapei a 7-a se joacă la Giurgiu. Astra, echipă neînvinsă în acest sezon, primește vizita celei mai slabe grupări din campionat, FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Astra - Voluntari este live video online, sâmbătă, de la ora 18:30.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. La Giurgiu vom asista la un duel între una dintre cele mai bune echipe ale startului de sezon, Astra, și, de departe, cea mai slabă echipă a Ligii 1, FC Voluntari. Cu Daniel Oprița pe bancă, echipa ilfoveană a scos 1 punct în 5 etape. A venit apoi Dinu Todoran să facă din rahat bici, însă s-a oprit la partea neplăcută. Echipa sa a fost distrusă de Craiova, pe teren propriu, scor 1-5.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. Astra, alături de CFR Cluj, erau singurele echipe neînvinse după 6 etape scurse din acest sezon. Echipa lui Marius Măldărășanu, cu 10 puncte strânse din 2 victorii și 4 remize era pe locul 3, după FCSB și CFR. Dincolo, cu o remiză și 5 eșecuri, echipa manageriată de Ioan Andone e ”Lanterna” fără speranțe a campionatului.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. Din 2015 până azi, între Astra și Voluntari au avut loc 8 meciuri în Liga 1 și în campionat. Astra are 3 victorii, 2 meciuri au fost remize, iar Voluntari s-a impus cu 3 ocazii, inclusiv în finala Cupei României din 2017. Interesant este faptul că, la Giurgiu, Voluntari nu a pierdut niciodată cu Astra. Au fost 2 remize și un 3-2 pentru echipa din Ilfov.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. În sezonul trecut, FC Voluntari a câștigat ambele dispute cu Astra. A fost 3-1 la Voluntari și 3-2 la Giurgiu. Erau vremuri în care FC Voluntari părea echipă de fotbal.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. La casele de pariuri, cota pe victoria gazdelor a scăzut de la 1,70 la 1,55, chiar 1,50 la unele case. Un succes al Voluntariului e văzut ca o bombă și primește cotă 7,50. Remiza e cotată cu 3,85.

Astra Giurgiu - FC Voluntari LIVE VIDEO. Nu putem decât să jucăm 1 solist la acest meci. E pontul logic în acest moment.

FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League! Arbitru de coșmar pentru echipa lui Dică. Revine pe Arena Națională după o e... Revista presei sportive, 29.08.2018: Statistica dă speranțe: FCSB se califică în grupele UEL; Mourinho, OUT de la United...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x