Antena Căutare

Australian Open 2022: Cu cine și la ce oră vor juca Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu în primul tur

Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu și-au aflat adversarele de la Australian Open 2022. Iată cu cine vor juca în primul tur și la ce oră se vor disputa meciurile din turneul Grand Slam care se desfășoară la Melbourne Park din Melbourne, Australia.

colaj de imagini cu simona halep, sorana cirstea si irina begu la australian open 2022 Galerie
Simona Halep, Sorana Cîrstea şi Irina Begu și-au aflat adversarele de la Australian Open 2022. Iată cu cine vor juca în primul tur și la ce oră se vor disputa meciurile din turneul Grand Slam care se desfășoară la Melbourne Park din Melbourne, Australia | Profimediaimages.ro

Trei românce vor începe marți, 18 ianuarie 2022, parcursul la Australian Open. Iată cu cine vor juca Simona Halep, Sorana Cîrstea și Irina Begu în primul tur al competiției de Grand Slam de la Melbourne.

Australian Open 2022: Adversară Simona Halep primul tur, 18 ianuarie

La Australian Open 2022, Simona Halep Halep va da piept cu poloneza Magdalena Frech, locul 102 WTA, în al treilea meci de pe arena Margaret Court.

Această întâlnire se dispută după un meci de simplu feminin, Daria Saville (Australia) - Rebecca Peterson (Suedia) şi unul de simplu masculin, Andrei Rublev (Rusia) - Gianluca Mager (Italia). Partidele pe a doua arenă de la Melbourne Park încep la ora 02.00.

Citește și: Ce afacere i-a lăsat Ilie Năstase lui Brigitte Pastramă, iar acum scoate bani frumoși din afacere. A investit în "animatronice"

Australian Open 2022: Cu cine joacă Sorana Cîrstea și Irina Begu marți, în primul tur

În primul meci de pe John Cain Arena, Sorana Cîrstea evoluează, de la ora 02.00, cu Petra Kvitova din Cehia, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20.

Tot în primul joc, dar pe terenul 15, Irina Begu o va întâlni pe americanca Oecane Dodin, locul 85 WTA. Şi pe acest teren meciurile încep la ora 02.00.

Jacqueline Cristian, calificare în turul al doilea la Australian Open 2022

Jaqueline Cristian, locul 69 WTA s-a calificat în turul al doilea al Australian Open. Jucătoarea în vârstă de 23 de ani, a învins-o, cu scorul de 7-5, 6-4, pe belgianca Greet Minenn, locul 84 WTA, după un meci de o oră şi 42 de minute.

Şapte break-uri au fost înregistrate în setul secund, în care românca a fost condusă cu 3-1, dar a reuşit să se impună până la urmă.

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep s-a retras de la WTA Sydney. Ce a dezvăluit antrenorul

Australian Open 2022: Cine e adverara lui Jaqueline Cristian în turul trei de la Melbourne

Jaqueline Cristian va evolua în manşa a doua împotriva americancei Madison Keys, locul 87 WTA, care a produs una dintre surprizele primei zile la Melbourne. Aceasta a eliminat-o în primul tur pe compatrioata ei Sofia Kenin, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 11, scor 7-6 (2), 7-5.

Calificarea în turul al doilea este recompensată la primul grand slam al anului cu un premiu de 154.000 de dolari australieni (97.210 euro) şi cu 70 de puncte WTA.

Rezultate la Australian Open 2022: Cum s-au descurcat Elena-Gabriela Ruse și Irina Bara

Tot luni, Elena-Gabriela Ruse, locul 72 WTA, a învins-o, în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Jasmine Paolini, locul 52 WTA, după un meci care a durat 69 de minute.

Irina Bara, locul 34 WTA, a prins tabloul principal al Australian Open ca lucky loser după retragerea jucătoarei tunisiene Ons Jabeur, locul 10 WTA, dar românca a părăsit competiţia în primul tur.

Citește și: Ion Țiriac, pe locul 3 în topul celor mai bogați sportivi. Are o avere uriașă, dar și un regret. Ce n-a reușit afaceristul

Bara a fost învinsă, luni, în prima manşă, cu scorul de 6-3, 6-1, de Nuria Parrizas Diaz din Spania, locul 63 WTA, după un meci care a durat 69 de minute.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x