Antena Căutare

Australian Open 2022: Simona Halep s-a calificat în turul al treilea, după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia

Simona Halep, s-a calificat, joi, în turul al treilea al primului turneu de Grand Slam din 2022, Australian Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-0, pe brazilianca Beatriz Haddad Maia.

Simona Halep, la Australian Open 2022 Galerie
Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, s-a calificat, joi, în turul al treilea al Australian Open | Profimedia

Victorie pentru Simona Halep. Românca a învins-o pe brazilianca Beatriz Haddad Maia cu scorul 6-2, 6-0, reușind astfel calificarea în turul al treilea al turneului Australian Open 2022, potrivit news.ro.

Simona Halep a concurat cu brazilianca Beatriz Haddad Maia. Românca a dat dovadă de prezicie și rapiditate, fiind solidă în raliuri, în timp ce brazilianca s-a bazat în principal pe forță.

Simona Halep, victorie împotriva braziliencei Beatriz Haddad Maia, la Australian Open 2022

Datorită faptului că a ajuns în manşa a treia, Simona Halep şi-a asigurat un premiu de 221.000 de dolari australieni (140.000 de euro) şi 130 de puncte WTA.

Citește și: Australian Open 2022. Sorana Cîrstea a înfrânt-o pe Petra Kvitova. Ce reacții a stârnit sportiva

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu cine va juca Simona Halep în turul al treilea de la Australian Open 2022

Simona Halep va evolua în turul al treilea al turneului Australian Open 2022 cu Danka Kovinici sportiva din din Muntenegru, locul 98 WTA. Tenismena din România și cea din Muntenegru s-au mai întâlnit în trecut, în anul 2016, la Bucureşti, în sferturi, când Simona Halep a obținut victoria cu scorul de 6-4, 6-2.

Citește și: Jelena Djokovic, soția campionului Novak Djokovic, mesaj după scandalul de la Australian Open. Ce spune despre situația soțului ei

În ceea ce privește experiența Simonei Halep cu Australian Open, românca a fost finalistă în 2018 la Melbourne Park, fiind întrecută în ultimul act de Carlone Wozniacki, scor 7-6 (2), 3-6, 6-4. La ediţia din 2021, Simona Halep a fost eliminată în sferturi de Serena Williams, cu 6-3, 6-3.

Ce spune Simona Halep despre participarea sa la Australian Open

Simona Halep a spus la Eurosport că își dorește să câștige un nou Grand Slam. Pusă în situația între a alege ce și-ar dori mai mult: să fie iar numărul 1 mondial, sau să câștige un Grand Slam, românca a spus fără să stea pe gânduri că preferă un Grand Slam.

„Am lucrat foarte mult în presezon. Am simţit terenul, am jucat cel mai bun tenis al meu astăzi. Nu e atât de diferit. Tenisul e prioritatea mea. Văd lucrurile diferit. Nu a fost uşoară perioada de lock-down, dar acum viaţa e frumoasă. Mă simt bine şi vreau să mă bucur de tenis. Sunt motivată, câteodată mă şi enervez. Sunt calmă şi încerc să mă concentrez. Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult„, a spus Simona Halep.

Simona Halep a precizat că soțul Toiu Iuruc îi este alături la Australian Open.

„Prefer Grand Slam-ul, sunt departe de locul 1. Voi munci mult”, a spus Simona Halep, potrivit as.ro

Australian Open 2022. Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, s-a calificat în turul al treilea, după ce a învins-o pe Karolina Ku...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x