Căutare Live

AZ Alkmaar a scris la UEFA: Vrea locul echipei Ajax Amsterdam în Liga Campionilor

AZ Alkmaar a trimis o scrisoare UEFA, în care cere să inverseze decizia Federaţiei olandeze (KNVB) de atribuire a locului direct pentru faza grupelor Ligii Campionilor formaţiei Ajax Amsterdam, informează L'Equipe.

Înainte de oprirea campionatului olandez, cele două echipe aveau acelaşi număr de puncte, însă Ajax se afla pe primul loc în clasament, datorită golaverajului superior.

Însă, conducătorii AZ Alkmaar consideră că gruparea lor trebuia să fie cel mai bine clasată deoarece a câştigat ambele confruntări cu Ajax din actuala ediţie campionatului (1-0 în tur şi 2-0 în retur).

Federaţia olandeză a anunţat, însă, că această scrisoare nu va schimba nimic decizia sa.

"UEFA ne-a prevenit, iar noi am informat clubul AZ că asta nu va schimba nimic", a declarat luni purtătorul de cuvânt al Federaţiei olandeze de fotbal, Jaap Paulsen.

"Am decis locurile calificative pentru competiţiile europene bazându-ne pe trei criterii: transparenţă, obiectivitate şi spirit sportiv. Păstrăm aşadar clasamentul, iar Ajax rămâne pe primul loc", a subliniat Paulsen.

La Ajax Amsterdam este legitimat şi mijlocaşul Răzvan Marin.

Sursa : news.ro

Patrick Ewing a fost externat şi se simte bine, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19... Baschetbalistul Andre Drummond a lăsat un bacşiş de 1000 de dolari la un restaurant din Florida. Nota de plată a fost de...
Ultimele știri