Antena Căutare

Barcelona - Osasuna 8-0 / Meci de povestit nepotilor. Vezi celelalte rezultate din Spania!

Messi, cu un hattrick si David Villa, cu o dubla, au fost cei mai buni jucatori de pe teren.

Barcelona a revenit cu stil dupa ultimele doua egaluri (2-2 cu Milan in Champions League si 2-2 cu Zaragoza in campionat) si a predat o lectie de fotbal celor de la Osasuna, pe Camp Nou. S-a terminat 8-0, dupa ce catalanii au intrat la cabine cu un avantaj de 5 goluri.

Lionel Messi a deschis scorul dupa numai cinci minute de joc, apoi i-a pasat decisiv lui Fabregas pentru golul doi al catalanilor. Era abia minutul 13! David Villa a facut 3-0 dupa ce a pacalit pasul la ofsaid al oaspetilor si s-a jucat cu portarul(34). Roversio si-a trimis mingea in proprie poarta cu cinci minute inainte de pauza, iar peste numai doua minute Messi a facut 5-0, completand astfel o repriza de cosmar pentru Osasuna.

Catalanii nu au scazut turatiile nici in mitanul secund: Xavi (57), David Villa (76) si Messi (79) au inscris pentru o victorie de poveste a Barcei in fata propriilor fani. A fost pentru prima oara dupa 15 ani cand formatia blaugrana isi rasfata fanii cu o victorie atat de clara.

Reperele meciului:

- Guardiola a ajuns la victoria cu numarul 50 pe Camp Nou
- Victor Valdes a bifat astazi victoria cu numarul 200
- Messi a ajuns la 11 meciuri in care marcheaza cel putin 3 goluri
- Barcelona castiga dupa 15 ani la o diferenta de 8 goluri pe Camp Nou. Cele mai mari diferente in acest timp au fost: cu Valladolid (6-0), Málaga (6-0), Atlético Madrid (6-1), Zaragoza (6-1), Sporting Gijon (1-6), Real Madrid (2-6), Espanyol (1-5), Deportivo (5-0), Sevilla (5-0), Real Sociedad (5-0) si Villarreal (5-0)

In celelalte meciuri desfasurate astazi s-au inregistrat urmatoarele rezultate:

Granada - Villareal 1-0
Mallorca - Malaga 0-1
Sporting Gijon - Valencia 0-1
Barcelona - Osasuna 8-0
Sevilla - Real Sociedad 1-0

sursa: gsp

foto: Intact Images / EPA

Dinu Gheorghe: "Eu i-am vazut pe dinamovisti doar la Vaslui si la returul cu Vorskla"... Duelul galbenilor, decis de un fost visiniu / FC Brasov - Petreolul Ploiesti 1-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x