Antena Căutare

Barcelona pierde la Getafe si se afla la 6 puncte de Real

Getafe a produs surpriza weekend-ului in Europa, dupa ce a reusit sa invinga pe FC Barcelona cu 1-0, punand astfel capat unei serii de 27 de meciuri fara infrangere pentru catalani.

Golul victoriei pentru echipa situata pe locul 15 in La Liga inaintea acestei etape a fost marcat in minutul 67 de Juan Valera.

„Au jucat foarte bine in aparare, iar noi nu am reusit sa trecem. Ne-am creat ocazii pana in final, asa ca nu am ce sa le reprosez baietilor. Vom incerca sa castigam peste trei zile, cand vom intalni pe Rayo Vallecano", a declarat Pep Guardiola, antrenorul campioanei Spaniei.

Barcelona se afla acum la sase puncte in spatele marii rivale Real, care, tot sambata, s-a impus cu 4-1 pe teren propriu in derby-ul Madridului cu Atletico.

Oaspetii au dat senzatia ca pot produce surpriza, dupa ce Adrian a deschis scorul in minutul 15. Echipa lui Jose Mourinho a revenit insa si a egalat inainte de pauza, Cristiano Ronaldo transformand penaltyul obtinut de Benzema si in urma caruia portarul belgian Courtois a fost eliminat.

In superioritate numerica, Real s-a dezlantuit in repriza a doua, argentinienii Di Maria si Higuain ducand scorul la 3-1 pana in minutul 65. Cu opt minute inainte de final, gazdele au obtinut un nou penalty, Godin primind si el cartonasul rosu, iar Cristiano Ronaldo a realizat al 16-lea gol in campionat, revenind pe primul loc in topul marcatorilor, inaintea lui Messi.

Intr-un alt meci disputat sambata, Valencia a invins cu 2-1 pe terenul lui Rayo Vallecano, apropiindu-se la un singur punct de FC Barcelona.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images / EPA

Rooney explica golul din foarfeca impotriva lui City: "Nu stiu unde s-a dus mingea"... Patronul UT-ei socheaza: Timisoara si Bistrita nu pot promova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x