Căutare Live

Barcelona şi Atletico Madrid se vor întâlni în semifinalele Supercupei Spaniei

FC Barcelona, campioana Spaniei, şi Atletico Madrid, locul 2 în ediţia trecută a LaLiga, se vor întâlni în semifinalele Supercupei Spaniei, conform tragerii la sorţi.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Valencia, deţinătoarea Cupei Spaniei, şi Real Madrid, locul 3 în campionat.

Meciurile se vor disputa în Arabia Saudită, la Jeddah, pe Stadionul Regel Abdullah, de 62.000 de locuri. Semifinalele sunt programate la 8 şi 9 ianuarie, iar finala la 12 ianuarie 2020. Arabia Saudită va găzdui următoarele trei ediţii ale Supercupei Spaniei, iar federaţia de fotbal de la Madrid ar urma să încaseze din acest contract 30 de milioane de euro pe sezon.

De asemenea, competiţia, fondată în 1982, are un nou format, cu patru echipe şi trei meciuri (semifinale şi finală), faţă de două şi o întâlnire tur-retur până în 2018, între campioană şi câştigătoarea Cupei Spaniei. Ediţia trecută s-a disputat într-o singură manşă, la Tanger (Maroc).

La competiţie participă campioana, câştigătoarea Cupei Spaniei, vicecampioana şi finalista Cupei Spaniei. În acest sezon. Barcelona este şi echipa campioană, şi finalistă a Cupei Spaniei (a pierdut, 1-2, cu Valencia), astfel că echipa de pe locul al treilea din LaLiga, Real Madrid, a fost ultima formaţie calificată.

Sursa : news.ro

Raliul Australiei a fost anulat din cauza incendiilor de vegetaţie... Unai Emery, susţinut de conducerea clubului Arsenal, dar are nevoie de rezultate pentru a-şi păstra postul...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri