Antena Căutare

Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit în ziua când a împlinit 18 ani. Destinul sportivei, curmat mult prea devreme

Federația Română de Baschet a anunțat în urmă cu puțin timp trecerea în neființă a tinerei Alessia Maria Raiciu, care a murit în ziua în care a împlinit 18 ani. Mesajul care cutremură lumea sportului.

lessia Maria Raiciu a plecat dintre noi în ziua când a împlinit 18 ani. Federația Română de Baschet a anunțat vestea tragică: “Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat…”.

Facebook/Federatia Romana de Baschet

Destin apus mult prea devreme! Alessia Maria Raiciu a plecat dintre noi în ziua când a împlinit 18 ani. Federația Română de Baschet a anunțat vestea tragică: “Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat…”.

Alessia Maria Raiciu a fost una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004, așa cum Federația Română de Baschet a descris-o în mesajul care anunță decesul său. În fragedă vârstă, Maria nu a mai putut lupta pentru viață și s-a stins fulgerător chiar de ziua sa, când împlinea 18 ani.

Câteva fotografii și filmulețe mai țin amintirea sa, alături de numeroasele premii câștigate în baschet, acolo unde s-a remarcat ca fiind una dintre cele mai puternice sportive.

Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit. Anunțul făcut de Federația Română de Baschet

Oficialii Federația Română de Baschet (FRB) nu au oferit detalii despre împrejurările în care s-a produs tragedia, doar au anunțat vestea care a cutremurat pe toată lumea.

“Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…

Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.

Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Odihnește-te în Pace, Alessia!”, a scris FRB.

Citește și: Denise Dowse a murit, la 64 de ani. Actrița din „Beverly Hills 90210” era în comă din cauza unei infecții virale

Felul de mâncare de care David Popovici nu se atinge. Sportivul a vorbit despre alimentația sa: „Am 7-8 mese pe zi”... David Popovici a câştigat aurul şi la 200 metri liber la CE de Nataţie de la Roma, după victoria de la 100 metri liber...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x