Antena Căutare

Baschetbalistul Juan Carlos Navarro a devenit cel mai bun marcator din istoria Euroligii

Spaniolul Juan Carlos Navarro a devenit cel mai bun marcator din istoria Euroligii masculine de baschet, dupa ce a reusit 14 puncte in meciul pe care echipa sa, FC Barcelona, l-a castigat cu 72-46 in fata slovenilor de la Olimpija Ljubljana.


„Desi a ajuns la acest record, Navarro este un jucator generos, care paseaza mingea imediat cum o primeste. In plus, cauta destul de putin sa arunce la cos, ceea ce face performanta pe care a atins-o cu atat mai mare", a declarat Xavier Pascual, antrenorul celor de la FC Barcelona.

Cu exceptia unui sezon petrecut in NBA, la Memphis Grizzlies, Navarro a evoluat in intreaga sa cariera doar la FC Barcelona, echip alaturi de care a cucerit de doua ori Euroliga, 6 titluri ale Spaniei, 5 Cupe ale Regelui si 4 Supercupe ale Spaniei.

In 2009, Navarro a fost desemnat MVP al Euroligii, pentru ca un an mai tarziu sa primeasca aceeasi distinctie in final-four-ul acestei competitii.

De asemenea, a fost campion mondial cu nationala Spaniei (2006) si a castigat de doua ori titlul european, in 2009 si in 2011.

Salariul lui Rachita la Petrolul e platit din bani publici. Vezi cat castiga!... Dinamo Dresda, exclusa din Cupa Germaniei din cauza incidentelor provocate de suporteri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x