Antena Căutare

Gigi Becali a anunțat că l-a luat pe Carlos Fortes, golgheterul Ligii 1. Jucătorul de la Gaz Metan Mediaș a reacționat: ”Nu vă faceți griji”

Conform tradiției lansate tot de el, Gigi Becali ”pregătește” cu mare grijă meciul cu Gaz Metan Mediaș, din runda a 4-a a Ligii 1. Ex-Patronul FCSB s-a trezit că vrea jucători de la liderul la zi al campionatului tocmai cu 5 zile înainte de meciul de la Mediaș.

Conform tradiției lansate tot de el, Gigi Becali ”pregătește” cu mare grijă meciul cu Gaz Metan Mediaș, din runda a 4-a a Ligii 1. Ex-Patronul FCSB s-a trezit că vrea jucători de la liderul la zi al campionatului tocmai cu 5 zile înainte de meciul de la Mediaș. Ținta vicecampioanei este cel mai bun gazist, Carlos Fortes, golgheterul Ligii 1 cu 3 goluri.

Fortes, un atacant portughez de 23 de ani încă necunoscut în fotbalul mare, este una dintre revelaţiile acestui început de sezon. El a atras deja atenţia, cu 3 goluri în primele 3 etape şi echipele mari din Liga 1 sunt cu ochii pe el. Ieri, Gigi Becali a declarat că FCSB este foarte aproape să obţină semnătura vârfului.

Șeful FCSB declara că este dispus să îl ia un an împrumut, iar apoi să-i ofere un contract pe 5 sezoane. La scurt timp după ”fumigena” lansată de Gigi Becali în presă au venit și primele reacții de la Mediaș. La unison, acestea spune că ”Fortes nu pleacă de la Gaz Metan!”

Carlos Fortes este cel care i-a liniștit pe fanii liderului:
”Se încearcă să se pună presiune asupra mea fiindcă vom juca împotriva lor, dar nu vă faceti griji, mă simt bine la Medias și voi pleca doar dacă voi primi oferte din partea unui club mare, ceea nu e cazul acum” a declarat atacantul pentru gazistul.ro

Carlos Fortes a fost achiziționat de Gaz Metan la începutul lunii iulie. Atacantul a mai evoluat la mai multe cluburi din ligile inferioare din Portugalia (Vizela, Braga B, Pontinha), dar și în Spania, la Racing B și în Turcia, la Sanliurfaspor.

Concordia Chiajna - AFC Hermannstadt LIVE VIDEO ONLINE... Revista presei sportive, 08.08.2018: FCSB ia un jucător brazilian; Dinamo scrie istorie ...negativă; încă un transfer re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x