Antena Căutare

Gigi Becali, anunțuri bombă în ziua meciului cu Rapid Viena: ”FCSB va redeveni 100% Steaua și Peluza Sud revine la stadion”

FCSB joacă azi, de la ora 21:30, un meci capital pentru sezonul său european. Echipa lui Nicolae Dică dă piept cu Rapid Viena, în returul play-off-ului de accedere în grupele Europa League. Tot azi, Gigi Becali le-a dat speranțe fanilor FCSB și a spus că, în viitor, echipa sa va redeveni ”STEAUA”.

Gigi Becali a anunțat că, în viitorul apropiat, va intra în posesia palmaresului Stelei. Mai mult, finanțatorul FCSB a explicat şi faptul că stadionul Ghencea se construieşe pentru echipa lui. Pentru meciul cu Rapid Viena, șeful FCSB a făcut un anunț ciudat și a anunțat că Peluza Sud va veni la meci pentru a-i susține pe elevii lui Dică.

”Peste 3-4 ani o să le fac plângere penală şi o să întreb de ce n-au scos niciun ban cu sigla. Ei spun că au marca şi că marca făcea 3,7 milioane de euro pe an. Înseamnă că au făcut abuz în serviciu. Prin absurd, să zicem că ei câştiga procesul cu mine pentru prejudiciu. Dar nu-l câştigă, n-au cum. O să le fac plângere. O să vezi cum se întâmplă.

100% ne vom numi cândva din nou Steaua. Vom câștiga palmaresul și istoria acum. Palmaresul și istoria au fost câștigate cu numele Steaua. N-ai cum să-mi schimbi numele. Istoria făcută de noi a fost făcută cu acest nume", a declarat Becali.

E normal să jucăm din nou pe Ghencea. Noul stadion e la fel ca sigla mea, în 8 colțuri. Pentru mine e făcut noul stadion. Simt o mare trăire când văd că toată lumea ia acasă iarba mea, scaunele mele. Am niște sentimente de mare bucurie când văd că toată lumea ia acasă lucrurile mele.

Diferența dintre noi și Rapid Viena e ca cea dintre Benfica și PAOK. Le dăm patru! Jucătorii să-și imagineze că evoluează cu Rapidul din Giulești. Va veni toată galeria din Sud să ne susțină", a spus Gigi Becali, conform gsp.ro

Biletul Zilei 30.08.2018! FCSB și CFR Cluj ne aduc azi un pont bombă... UNA PE ZI! Georgina, prietena lui Cristiano Ronaldo, a făcut senzație la Veneția! Imagini sexy cu jumătatea Balonului de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x