Antena Căutare

Gigi Becali pregătește un transfer bombă din Liga 1! FCSB, aproape de ”perla” celor de la CS ”U” Craiova

FCSB este tot mai aproape de un nou titlu de campioană în Liga 1, iar Gigi Becali pregătește deja lotul pentru a ataca viitorul sezon din Liga Campionilor. Deja, FCSB a anunțat numele jucătorilor care vor pleca. Aceștia sunt Ionuț Larie, Cristi Tănase și Artur Jorge.

FCSB este tot mai aproape de un nou titlu de campioană în Liga 1, iar Gigi Becali pregătește deja lotul pentru a ataca viitorul sezon din Liga Campionilor. Deja, FCSB a anunțat numele jucătorilor care vor pleca. Aceștia sunt Ionuț Larie, Cristi Tănase și Artur Jorge. Acum, în presă apar și primele nume de jucători care vor veni în lotul lui Nicolae Dică.

În iarnă, FCSB l-a transferat pe Olimpiu Moruțan de la FC Botoșani, iar un alt puști de mare viitor, Daniel Benzar, a fost trimis la Voluntari pentru a căpăta experiență. Mai mult ca sigur, cei doi vor face parte din proiectul pe care Gigi Becali îl va pune la punct pentru atacarea viitorului sezon.

Alături de cei doi puști, dar și de ceilalți din lot, la FCSB ar putea ajunge și ”perla” celor de la CS ”U” Craiova, Andrei Burlacu. Conform fanatik, patronul FCSB a început să se intereseze pe la apropiaţii săi despre atacantul de 21 de ani al oltenilor Gigi Becali consideră că internaţionalul Under 21 este un atacant plin de calităţi, iar omul pe care oltenii i l-au suflat lui Gică Hagi corespunde perfect jocului celor de la FCSB.

  • Cota lui Burlacu pe transfermarkt.com este de 450.000 de euro.

Unicul impediment în calea venirii lui Burlacu la FCSB este strategia oltenilor de a nu mai vinde la echipa lui Becali. Un preț corect, dar și faptul că Mangia nu îl prea folosește pe Burlacu, ar putea duce la o nouă ”trădare”. Anul trecut, FCSB l-a adus de la Craiova pe puștiul Andrei Vlad. Și în cazul său, oltenii s-au opus mutării, însă cei 400,000 de euro puși pe masă de Becali a rezolvat mutarea.

  • 5 goluri a marcat în acest campionat Burlacu pentru Craiova
Biletul Zilei 17.04.2018. Trei meciuri spectacol de azi propun o cotă excelentă... Biletul Zilei 17.04.2018. Marile favorite din această seară ne înmulțesc considerabil investiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x