Antena Căutare

Bianca Andreescu nu va evolua la turneul de la Auckland

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 5 WTA, nu va participa la turneul de la Auckland din cauza unei accidentări la genunchi, informează Reuters.

Turneul de la Auckland va avea loc între 6 şi 12 ianuarie 2020 şi face parte din seria competiţiilor de pregătire pentru primul grand slam al anului, Australian Open (20 ianuarie 2020 - 2 februarie).

La ediţia din acest an, Andreescu, care ocupa atunci locul 152 WTA, a jucat în calificări şi a ajuns până în finală, pe care a pierdut-o, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, în faţa jucătoarei germane Julia Goerges.

"Organizatorii au fost anunţaţi că Bianca Andreescu a fost nevoită ă se retragă de la următorul eveniment din cauza problemelor pe care le are la genunchi. Suntem dezamăgiţi să nu o putem primi pe Bianca din nou şi îi urăm toate cele bune şi o recuperare rapidă", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

În 2019, turneul de la Auckland a fost începtul unor evoluţii extraordinare ale Biancăi Andreescu, care au culminat cu câştigarea US Open, în septembrie. Ea a mai cucerit în acest an trofeele la Indian Wells şi Toronto.

Dacă ar fi participat în 2020 la competiţia din Noua Zeelandă, Andreescu ar fi fost principala favorită.

Bianca Andreescu s-a accidentat la genunchi la finalul lunii octombrie, în meciul cu sportiva cehă Karolina Pliskova, din etapa a II-a a Grupei Violet de la Turneul Campioanelor. Ea s-a retras înaintea ultimei etape a grupei şi a fost înlocuită de americanca Sofia Kenin.

Sursa : news.ro

Ricardo Sa Pinto nu mai este antrenorul echipei Sporting Braga... Javier Tebas, reales preşedinte al ligii profesioniste spaniole...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x