Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene caută azi un nou câștig

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Biletele a1.ro dedicate cupelor europene continuă să facă spectacol. După ce joi am dat lovitura cu cele trei meciuri ale echipelor românești din Europa League, ziua de marți, 21 august, ne-a adus încă un WIN European. 

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Biletele a1.ro dedicate cupelor europene continuă să facă spectacol. După ce joi am dat lovitura cu cele trei meciuri ale echipelor românești din Europa League, ziua de marți, 21 august, ne-a adus încă un WIN European.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Play-off-ul Ligii Campionilor propune azi alte trei meciuri interesante. La o primă vedere par ceva mai grele decât cele de ieri, însă le-am analizat și suntem încrezători că acestea ne vor aduce din nou verdele mult căutat.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Primul meci de pe biletul european e cel dintre Ajax Amsterdam și Dinamo Kiev. E un duel tare, în care orice e posibil, însă avem mare încredere în olandezi. Ajax a defilat în turul 3 cu Standard Liege, o echipă destul de solidă, iar azi poate face un pas mare către grupele Ligii Campionilor. Olandezii au o echipă mixată de experiență și tinerețe. Tadici și Huntelaar, alături de puștii din academie, formează un nucleu foarte solid.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Al doilea duel de azi vine din Ungaria. MOL Vidi, fosta Videoton, primește vizita celor de la AEK Atena. Și aici se preconizează a fi un meci tare, decis la limită. Azi, nu vedem multe goluri a apărea pe tabelă, fapt pentru care mizăm pe un pont ”under”. MOL vine după 4 meciuri cu Ludogoret și Malmo în care s-a închis bine și a lovit la diferență minimă.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Punem punct biletului de azi cu duelul din Elveția dintre Young Boys și Dinamo Zagreb. Stade de Suisse din Berna găzduiește un duel între două echipe aflate pe val, cu ofensive puternice. Nu vedem foarte multe goluri azi, însă 2+ pot apărea lejer la ordinea zilei.

Biletul Zilei din Liga Campionilor:

  • 22:00 Ajax - Dinamo Kiev 1 - cotă 1,70 3-1
  • 22:00 MOL Vidi - AEK Atena sub 2,5 goluri - cotă 1,45 1-2
  • 22:00 Young Boys - Dinamo Zagreb peste 1,5 goluri - cotă 1,30 1-1
  • Cotă finală: 3,20
CFR Cluj nu se dezminte! Un nume important din echipă, OUT după doar 3 meciuri. Decizia lui Conceicao... UNA PE ZI! Wanda Nara, soția starului Mauro Icardi, apariție de infarct în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x