Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene caută azi un nou câștig

Biletul Zilei din Liga Campionilor! O nouă zi europeană la orizont, o nouă zi cu Biletul Zilei din Liga Campionilor la datorie. În urmă cu 7 zile, acest bilet a oferit din nou un WIN. Am avut atunci trei meciuri care nu ne-au pus nicio problemă. 

Biletul Zilei din Liga Campionilor! O nouă zi europeană la orizont, o nouă zi cu Biletul Zilei din Liga Campionilor la datorie. În urmă cu 7 zile, acest bilet a oferit din nou un WIN. Am avut atunci trei meciuri care nu ne-au pus nicio problemă.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Ziua de marți vine cu trei meciuri mai mult decât interesante, dar și dificile din play-off-ul Ligii Campionilor. La Kiev, Zagreb și Atena, Ajax, Dinamo și AEK sunt favorite mari la calificarea în grupe, însă orice se poate întâmpla. Să vedem ce putem juca la aceste meciuri.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Începem cu cel mai ”sigur” duel al serii. La Atena, MOL Vidi nu este văzută cu multe șanse în fața celor de la AEK. În tur am avut 2-1 pentru eleni, într-un meci cu multe durități și două eliminări. La acest meci vom miza pe faptul că gazdele se vor impune din nou. AEK e în formă mare, iar în față va avea o echipă mai modestă.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! La următoarele meciuri de pe bilet vom merge pe mâna spectacolului. La Zagreb, Young Boys nu au altă soluție decât să atace în valuri poarta croată. Nici Dinamo nu e slabă în atac și va riposta. Suntem convinși că tabela se va modifica în ambele sale jumătăți.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Și la Dinamo Kiev - Ajax Amsterdam mizăm pe goluri de ambele părți. Ucrainienii au 14 goluri consecutive cu gol marcat acasă. Dincolo, Ajax e o încântare pe ofensivă, iar azi nu are cum să nu marcheze. ”Lăncierii” vin după un 5-0 cu Emmen, iar Dinamo după un 1-1 cu Odessa.

Biletul Zilei din Liga Campionilor:

  • 22:00 AEK Atena - MOL Vidi 1 - cotă 1,55 1-1
  • 22:00 Dinamo Zagreb - Young Boys GG - cotă 1,70 1-2
  • 22:00 Dinamo Kiev - Ajax GG - cotă 1,65 0-0
  • Cotă finală: 4,34
Naționala României luptă după o pauză de 8 ani pentru trofeul World Rugby U20! Află cine stă în calea „Stejăreilor”!... US Open 2018! Organizatorii au anunțat programul zilei a 2-a: 4 români intră azi pe teren la New York. Ce se întâmplă cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x