Antena Căutare

Boloni crede ca Romania va castiga partida cu Franta

Fostul selectioner Ladislau Boloni s-a declarat optimist in privinte unei victorii a nationalei Romaniei in partida cu echipa Frantei, din preliminariile Euro 2012, chiar daca formatia antrenata de Laurent Blanc pleaca din postura de favorita in intalnirea de marti.

"Franta ramane favorita. Cu toate acestea, cred ca va fi un meci echilibrat si cred ca Romania va castiga", a declarat Boloni, astazi, la RFI.

Antrenorul echipei elene PAOK Salonic considera ca reprezentativa romana, in ansamblul ei, poate suplini lipsa unor individualitati de marca, precum Cristi Chivu sau Mirel Radoi. "Forta colectivului tot timpul este mai importanta ca forta individuala a jucatorilor. Sigur, ar fi mai bine cu Cristi Chivu, ar fi mai bine cu Radoi. Cred ca indisciplina nu trebuie tolerata. Pentru mine, atuul principal al acestei echipe este colectivul", a spus tehnicianul.

Boloni este de parere ca reconstructia echipei nationale "cere timp, rabdare, perseverenta". "Eu de luni de zile nu aud altceva decat «reconstruim, reconstruim», nu ne mai intereseaza ce se intampla, pentru ca rezultatul imediat nu are o pondere prea mare. Acest lucru poate sa elibereze jucatorii de sub responsabilitate, chiar si antrenorul de sub responsabilitate imediata si sa foloseasca aceste meciuri pentru a examina cativa jucatori. Oricum, eu cred ca echipa nationala trebuie sa se pregateasca pentru un drum lung in reconstructia ei. Trebuie gasite talente care sunt deasupra nivelului mediu, care ajung la nivel international. Multe lucruri sunt de facut, iar acest lucru cere timp, rabdare, perseverenta", a afirmat Ladislau Boloni.

Echipa nationala a Romaniei va intalni marti, de la ora 21:30, pe Arena Nationala, reprezentativa Frantei, in cadrul Grupei D a preliminariilor Euro 2012.

Citeste si Jurnalul!

Foto: gsp

Vezi echipa de start a Frantei pentru meciul cu Romania!... Cinci meciuri decisive care au schimbat istoria echipei nationale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x