Antena Căutare

Borcea, in razboi cu Becali: a facut oferta pentru Wesley

Actionarul clubului Dinamo, Cristi Borcea, a luat foc in direct la GSP TV, i-a reprosat lui Dragos Savulescu modalitatea in care a gestionat situatia de la club si a declarat ca relatia de prietenie cu Gigi Becali s-a terminat, in ceea ce priveste fotbalul.

Suporterii dinamovisti l-au dorit foarte mult pe Pirvulescu, pentru ca de doi ani acesta a declarat ca tine cu echipa asta de mic, pupa tricoul. Dinamo a facut o oferta peste valoarea jucatorului, adica 600.000 de euro. Acum am luat doi fotbalisti mai valorosi decat Pirvulescu, la acelasi pret.

Cat m-am ocupat eu, Dinamo a fost echipa deceniului, cu 10 trofee. Nu s-a comparat nici Becali cu mine. Am luat tot, pe Lobont de la Rapid, pe Torje de la Timisoara, toata Craiova. Nu se poate asa ceva. Ieri am stat toata ziua pe telefoane si i-am luat pe Curtean si Stratila".

...despre Dragos Savulescu

"I-am reprosat lui Dragos Savulescu faptul ca vorbeste prea mult. Sa mai lase televizorul. El zicea de Danciulescu, Niculae, Munteanu, ca sunt prea batrani, sa plece de la echipa. Cum sa nu-si prelungeasca Danciulescu intelegerea cu noi? Cand am plecat din tara, i-am zis lui Dragos sa le prelungeasca contractele lui Kone si Ganea, dar el sta mai mult la televizor. Ce dracu' a facut asta pentru Dinamo? Eu atat vreau, sa prelungeasca intelegerile lui Kone si Ganea".

...despre relatia de prietenie cu Gigi Becali

"M-a deranjat comportamentul lui Gigi si ne-am "dezbracat" de politete in fotbal. S-a terminat, e razboi! Eu nu am pierdut niciodata un jucator, ba chiar am luat jucatori din curtea lor. Gata, intram in lupta pentru Wesley. Vreau sa vad o poza cu Savulescu si Wesley la semnarea contractului!", a declarat in direct la Contraatac pe GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images /EPA

Gigi Becali dorea sa-i cedeze pe Nikolic, Rusescu si Florin Costea la Dinamo... Balotelli are cota 5.00 sa fie arestat in 2012. Vezi cele mai traznite pariuri din Premiere League...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x