Antena Căutare

Borussia Monchengladbach - Bayern Munchen 3-1 / Bavarezii, umiliti dar lider

Borussia Monchengladbach a invins pe Bayern Munchen in primul meci din Bundesliga pe 2012 si s-a apropiat la un singur punct de liderul din Bavaria.

Absenta lui Ribery i-a dat mari batai de cap lui Jupp Heyneckes. acesta l-a titularizat pe Kroos in banda stanga, preferandu-l pe Muller in spatele lui Gomez.

Insa problemele au venit de altundeva: Neuer a trimis in degajare direct la Marco Reus, care a deschis scorul.

Avea sa fie 2-0, pentru ca Mike Hanke l-a deschis perfect in adancime pe contraatac pe Herrmann, care l-a executat sumar pe fostul portar al lui Schalke.

In repriza secunda, Timoschuck si Boateng au lasat locurile in teren lui Alaba si Rafinha, insa introducerea ultimului nu a fost inspirata. Brazilianul a ratat o pasa si i-a permis lui Herrmann sa realizeze dubla si sa duca scorul la unul de forfait.

Schweinsteiger a redus din handicap, profitand de apatia fundasilor gazdelor la o lovitura de colt.

In urma acestei infrangeri, Bayern Munchen ramane lider (37 de puncte), dar Monchengladbach s-a apropiat la un singur punct de bavarezi. Dortmund si Schalke au 34 de puncte si, in cazul unor victorii cu Hamburg, respectiv cu Stuttgart vor egala trupa lui Heyneckes.

Foto: Intact Images / EPA

Paris Saint Germain, in optimile Cupei Frantei... Neymar a refuzat, din nou, Realul si Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x