Antena Căutare

E în comă! Informația fulgerătoare a zilei: „Este în stare critică. Șansele de supraviețuire sunt mici”

Boxerul canadian Adonis Stevenson, fost coleg cu Lucian Bute la clubul Gym, a fost internat în stare critică după ce a fost făcut KO de ucraineanul Oleksandr Gvozdik, în meciul de sâmbătă, de la Quebec City, contând pentru titlul WBC la categoria semigrea.

Boxerul canadian Adonis Stevenson, fost coleg și prieten cu Lucian Bute la clubul Gym, a fost internat în stare critică după ce a fost făcut KO de ucraineanul Oleksandr Gvozdik, în meciul de sâmbătă, de la Quebec City, contând pentru titlul WBC la categoria semigrea. Ulterior, starea lui Stevesnon a devenit stabilă.

Stevenson, 41 de ani, a fost trimis la podea în repriza a treia, apoi încă o dată, în repriza a XI-a, când a fost înregistrat KO-ul. Canadianul era neînvins de 17 meciuri.

"Îi informăm pe prieteni şi pe suporteri că Adonis este în stare critică la terapie intensivă, la spital, după lupta cu Oleksander Gvozdik. Șansele de supraviețuire sunt mici. Familia apreciază îngrijorarea şi susţinerea tuturor. Nu vor mai fi alte comunicări pe această temă şi familia cere cu respect înţelegere", a declarat impresarul şi directorul Gym, Yvon Michel, pe Twitter.

E în comă! Informația fulgerătoare a zilei: „Este în stare critică. Șansele de supraviețuire sunt mici”

Ulterior, Michel a precizat că starea boxerului canadian de origine haitiană a devenit stabilă.

Stevenson câştigase titlul WBC în 2013, când l-a învins pe Chad Dawson şi sâmbătă îşi pusese în joc centura pentru a zecea oară.

Veste tragică! Inevitabilul s-a produs! A murit unul dintre cei mai cunoscuți și respectați fotoreporteri ai României!... Balonul de Aur 2018. Cine sunt cei 30 de fotbaliști care ar putea câștiga trofeul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x