Antena Căutare

BREAKING NEWS! ȘOCUL ANULUI în Liga 1: Mircea Rednic, antrenor la FCSB ? Planul lui Gigi Becali !

Zilele lui Nicolae Dică la FCSB sunt numărate. Tânărul antrenor stelist nu l-a convins pe Gigi Becali să-l păstreze și în sezonul viitor la cârma vicecampioanei, iar în locul său va veni un antrenor surpriză, cu trecut dinamovist: Mircea Rednic!

Conform gsp.ro, Gigi Becali e decis să îl schimbe pe Nicolae Dică, chiar dacă ar câștiga titlul! În aceste condiții, șeful FCSB a început discuții în ultima perioadă cu doi dintre cel mai bine cotați tehnicieni români. Primul căutat a fost Marius Șumudică, apoi Mircea Rednic.

Ultimul este foarte aproape de a bate palma cu FCSB. Rednic e liber de contract, după ce s-a despărţit de belgienii de la Mouscron, şi e aşteptat să dea un răspuns în următoarele zile.

În cazul în care va accepta oferta lui Becali, Mircea Rednic va începe aventura la FCSB din sezonul următor. Există însă şi varianta ca Becali să-l aducă pe Rednic chiar din acest PlayOff, dacă Dică nu va reuşi să ducă lupta cu CFR pentru titlu până în ultima etapă. Sursa citată mai scrie că Rednic este fi tentat s-o preia pe FCSB, mai ales după ce a fost îndepărtat cu scandal de la Dinamo.

”L-am sunat pe Rednic și mi-a zis că se gândește dacă vine la Steaua!”, a Gigi conform gsp.ro

Mircea Rednic a câștigat 2 titluri în Liga 1, cu Rapid în 2003 și cu Dinamo in 2007!

OFICIAL: Răzvan Raț a revenit în Liga 1! Dat ca și transferat la Dinamo, fostul căpitan al României a semnat cu o rivală... Biletul Zilei 23.03.2018. Ponturile sigure de vineri ne aduc câștigul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x