Căutare Live

Burleanu: Am solicitat MTS crearea unei scheme financiare de ajutor pentru a compensa organizatorii de evenimente sportive cu peste 1.000 de participanţi care au fost anulate sau suspendate din cauza izbucnirii Covid-19

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că a solicitat Ministerului Tineretui şi Sportului crearea unei scheme financiare de ajutor pentru a compensa organizatorii de evenimente sportive cu peste 1.000 de participanţi care au fost anulate sau suspendate din cauza izbucnirii Covid-19.

"Am solicitat Ministerului Tineretui şi Sportului crearea unei scheme financiare de ajutor pentru a compensa organizatorii de evenimente sportive cu peste 1.000 de participanţi care au fost anulate sau suspendate din cauza izbucnirii Covid-19. Sub această schemă, organziatorii de evenimente sportive ar avea dreptul de a fi compensaţi pentru pierderile suferite, ca şi consecinţă a anulării sau suspendării evenimentelor pentru care, de exemplu, biletele au fost deja vândute. Menţionez că măsură similară a fost aprobată pe 12 martie de Comisia Europeană pentru Danemarca", a declarat el.

Răzvan Burleanu a prezentat online, pe pagina Facebook a FRF, concluziile video conferinţei organizate, marţi, de UEFA, la care au participat reprezentanţii tuturor celor 55 de federaţii naţionale.

Şeful FRF şi alţi oficiali ai forului sunt în autoizolare după ce au ost prezenţi, la 3 martie, la Congresul UEFA şi la tragerea la sorţi a Ligii Naţiunilor. Trei persoane participante la aceste evenimente au fost testate pozitiv cu SARS-CoV-2.

Burleanu a precizat că niciunul dintre membrii delegaţiei române nu au fost în contact direct cu cei infestaţi, ci doar în contact ambiental. Oficialii români nu au simptome ale bolii Covid-19 şi au luat decizia de a sta în autoizolare până la finalul acestei săptămâni.

Sursa : news.ro

Burleanu: Meciurile de baraj pentru Euro, amânate până în luna iunie, campionatul se va încheia până la 28 iunie... CIO spune că planurile pentru JO de la Tokyo continuă: „Nu există motive pentru o decizie drastică”...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri