Antena Căutare

Campionatul National de Raliuri debuteaza in acest week-end

Daca nu esti fan moto, si prin urmare nu esti interesat de SMAEB, avem pentru tine o propunere pe patru roti: Campionatul National de Raliuri, al carei prime probe se desfasoara la Brasov.

Si anul acesta, Brasovul este gazda inaugurala a Campionatului National de Raliuri, proba "Tess Rally" Brasov desfasurandu-se in perioada 8-9 aprilie.

La start sunt aliniate pana in prezent 54 de echipaje - un numar imbucurator, comparativ cel al sezonului trecut, cand doar 49 de echipaje s-au incumetat sa intre in competitie. Asta e un semn bun, iar noi speram ca in urmatorii doi ani sa se depaseasca numarul record de prezente - 67, mai exact - inregistrat in 2008.

Cei mai recent inscrisi sunt castigatorul "Tess Rally" de anul trecut, Bogdan Marisca, si unul dintre preferatii brasovenilor - Manu Mihalache, care-au strans resursele necesare pe ultima suta de metri. Pentru a-si arata recunostinta in fata prietenilor, care l-au sustinut financiar, Manu si-a scris pe masina lui, vopsita in totalitate in alb, cuvantul "PRIETENI". Un gest demn de tot respectul nostru. Se pare ca in cazul lui Manu, prietenii adevarati la raliu se cunosc...

Raliul de desfasoara in totalitate pe asfalt, lungimea totala a fiind de 248,3 kilometri, din care aproape jumatate (103,4 km) sunt speciale. Pentru o buna desfasurare al raliului, se vor inchide anumite portiuni de drum public, asa ca, daca ti-ai propus sa fii acolo, noi iti dam coordonatele, ca sa nu pierzi timpul cu cautatul.

Sambata, DN 73 A va fi inchis in doua episoade, intre orele 8:30-11:30 si 16:00-18:30, pe sectorul Predeal-Rasnov. Pe DN1 A se va sista circulatia intre 10:30-17:00, pe sectorul Sacele-Barabunca. Iar DN1 E va fi rezervat raliului pe sectorul Poiana Brasov-Brasov, in intervalul 16:45-19:30.

Sursa: Top Gear

F1, MP al Malaeziei: Al doilea "Pole" pentru Vettel... VIDEO! FC Vaslui - Dinamo 2-0/ "Cainii" spun "adio" titlului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x