Antena Căutare

Dezvăluire șocantă făcută de un mare campion! A anunțat că are LEUCEMIE, în direct, la TV: ”Am trăit cu boala 11 ani. Acum, din păcate, a recidivat!”

Un campion mondial WWE a dezvăluit, în cadrul unui interviu în direct, la TV, la finalul unui meci, că luptă cu leucemia de 12 ani. 

Un campion mondial WWE a dezvăluit, în cadrul unui interviu în direct, la TV, la finalul unui meci, că luptă cu leucemia de 12 ani.

Dezvăluire șocantă făcută de un mare campion! A anunțat că are LEUCEMIE, în direct, la TV: ”Am trăit cu boala 11 ani. Acum, din păcate, a recidivat!”


Roman Reigns, în vârstă de 33 de ani, a fost nevoit să renunțe la centura de aur în fața a mii de spectatori, iar milioane de persoane îl priveau de acasă, din fotolii. În cadrul unui interviu, el a mărturisit că suferă de o boală cruntă: ”Numele meu real e Joe. Am trăit cu leucemie timp de 11 ani. Acum, din păcate, a recidivat. Și pentru că leucemia s-a întors, nu pot îndeplini acest rol. Nu pot fi campionul de luptă și trebuie să renunț la Campionatul Universal WWE”, a spus jucătorul cu lacrimi în ochi.

La scurt timp după ce a făcut anunțul devastator, mulțimea care a luat parte la evenimentul din Providence, Rhode Island, a fost șocată și, după prestația uluitoare, a strigat: ”Mulțumesc, Roman!”.

Campionul a fost diagnosticat cu leucemie la vârsta de 22 de ani. El a părăsit Titlul Universal și a fost programat să joace cu Braun Strowman și Brock Lesnar, într-un meci cu trei căi pentru campionatul Crown Jewel, din Arabia Saudită, ce va avea loc pe 2 noiembrie.

Leati Joseph "Joe" Anoa'i, cunoscut mai ales sub numele său de ring Roman Reigns , este un fost jucător de fotbal american , și wrestler profesionist american de rădăcină Samoană. În prezent lucrează pentru WWE în brandul RAW. Printre realizările sale ca luptător se află trei Campionate Mondiale, el fiind de trei ori Campion Mondial la Categoria Grea WWE. De asemenea, un titlu de Campion în Perechi al WWE alături de Seth Rollins, un titlu de campion al Statelor Unite și un titlu de Campion în Perechi al FCW , împreună cu Mike Dalton în teritoriul de dezvoltare al WWE, Florida Championship Wrestling. Acesta a fost, de asemenea, câștigător al ediției Royal Rumble din anul 2015, și are recordul de eliminări în ediția din anul 2014.

Sursa: Daily Mail, wikipedia

Nimeni nu se aștepta la un asemenea gest! Ce au făcut suporterii craioveni, în timpul meciului CSU Craiova-FCSB, după mo... În aplauzele a mii de oameni, Ilie Balaci a fost înmormântat. Momente emoționante pentru familie, în ultimele clipe petr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x