Antena Căutare

Care este cel mai mare vis al lui Gigi Becali. Prin ce dramă a fost nevoit să treacă omul de afaceri: „E gata viața pentru mine!”

Gigi Becali a făcut dezvăluiri dureroase despre momentele dificile prin care a trecut familia sa. Omul de afaceri a oferit informații despre drama prin care a fost nevoit să treacă când bunica lui a rămas văduvă.

gigi-ecali-sacou-negru Galerie
Gigi Becali a făcut dezvăluiri dureroase despre momentele dificile prin care a trecut familia sa. | Profimedia

Patronul FCSB a oferit detalii neașteptate despre familia sa. Gigi Becali a vorbit despr bunica lui care a rămas văduvă la 30 de ani și a refuzat să își refacă viața. Femeia nu și-a mai dorit să se recăsătorească și a renunțat să mai petreacă timp alături de prietenii săi.

Bunica mea la 30 de ani a rămas văduvă. Și în momentul ăla, când a rămas văduvă și-a scos cerceii și verighetă și tot! Și a zis: E gata viața pentru mine. Nu mergea nici măcar la zi onomastică sau nici la nuntă, măcar cu verișorii ei, cu familia. Și-a pus batic negru și gata.

Citește și: Gigi Becali a dat 50.000 de euro pentru un cadou special. Cine este fostul fotbalist care a primit un dar luxos de la latifundiar

Dar de ce, bunico? îi spuneam eu. Păi dacă, fără să vrea, unul se îmbată și vine și mă pupă pe față? Pentru demnitatea și onoarea mea, nu mai vreau să trăiesc”, a mărturisit omul de afaceri.

Care este cel mai mare vis al lui Gigi Becali

Omul de afaceri își dorește de foarte mult timp să se retragă la mănăstire: „Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil. (...) Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, a mai spus el.

Hai să vezi cine nu este de acord cu decizia lui Gigi Becali AICI, pe as.ro.

Citește și: Gigi Becali, acid la adresa unui fotbalist de la FCSB. „Ce vrea mai mult?”. De ce s-a înfuriat latifundiarul

Cum arată acum marea iubire a lui Ion Țiriac. Femeia care i-a dăruit 2 copii miliardarului este într-o formă de invidiat... Câți bani are acum Maria Sharapova, la doi ani de la retragerea din tenis. Fostul lider mondial a spus adio tenisului în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x