Antena Căutare

Care Nicolita? AS Monaco negociaza cu Giuly

Desi presa de la noi anuntase ca Nicolita ar putea ajunge in principat, monegascii sunt in discutii avansate cu un jucator emblematic pentru ei: Ludovic Giuly, capitanul lui AS Monaco in finala de Champions League din 2004.

In 2004, succesul lui FC Porto in Liga Campionilor a pus in umbra parcursul de exceptie al unei trupe ce era considerata outsider la debutul competitiei: AS Monaco, cea care a ajuns in finala.

Daca nume ca Jose Mourinho, Carvallo, Maniche, Derlei, Jorge Costa erau pe buzele tuturor, titularii lui AS Monaco nu s-au bucurat de aceeasi atentia din partea presei, cu toate ca performanta lor venise de nicaieri, nefiind anuntata de obtinerea unui trofeu cu un an inainte. Pentru microbistul de rand, Ibarra, Givet, Rodriguez, Evra, Eduard Cisse, Bernardi, Giuly sau Rothen nu spuneau mare lucru in 2004.

La 7 ani de la aceasta performanta, AS Monaco a retrogradat in Ligue 2. Se pare ca cei din Principat nu au uitat de finala jucata si l-au ofertat pe Giuly, cel care s-a despartit de PSG pentru ca nu facea parte din planurile lui Leonardo. Astfel, e greu de crezut ca zvonurile conform carora Nicolita va ajunge pe Stade Luis II se vor adeveri (cu tot lobby-ul facut de Daniel Niculae) in situatia in care micutul mijlocas dreapta va fi achizitionat.

Curios este faptul ca Giuly s-ar putea intalni in Ligue 2 cu Rothen, colegul sau de echipa din finala din 2004, care acum evolueaza la Bastia.

foto: rtl.fr

Toma Coconea, locul 2 la Red Bull X-Alps!... Lobont nu scapa de Stekelenburg nici la Roma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x