Antena Căutare

Catedrala Sfantul Paul din Londra s-a transformat in arena sportiva

Catedrala Sfantul Paul din Londra s-a transformat ieri in arena sportiva. Patru sportive din echipa de baschet care reprezinta Marea Britanie la jocurile paralimpice au facut un antrenament chiar in fata altarului.

In locul în care cei mai multi oameni se roaga, cele patru sportive au aratat lumii întregi ca handicapul nu le-a înfrânt. Au jucat baschet cu aceeasi pasiune ca sportivii care au participat la jocurile olimpice.

"Astfel vrem sa sarbatorim faptul ca potentialul uman este ceva ce noi toti avem si ca de multe ori permitem obstacolelor sa ne stea în cale. Dar, desigur, cei care participa la Jocurile Paralimpice nu fac asta, ci ei se asigura ca darurile care le-au fost date sunt folosite la potentialul lor maxim. De asemenea, este un mesaj minunat pentru noi toti", a spus Cannon Michael Hampel, preot la Catedrala Sfantul Paul.

Flacara Jocurilor Paralimpice a fost aprinsa ieri de sportive Claire Lomas în prezenta primului-ministru britanic David Cameron.

Iniesta este papusarul Barcelonei, intr-o reclama inedita... Dan Petrescu a debutat cu o victorie la Dinamo Moscova! Succes cu 3-2 pe terenul lui Lokomotiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x