Antena Căutare

Ce a făcut Eugen Neagoe, înainte de a se prăbuși în timpul meciului! Greșeli grave pentru sănătate!

Eugen Neagoe ar fi făcut două greșeli grave pentru sănătate, înainte de a se prăbuși, duminică, în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova.

Eugen Neagoe ar fi făcut două greșeli grave pentru sănătate, înainte de a se prăbuși, duminică, în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova.

Tehnicianului Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă, în timpul meciului. Partida, contând pentru etapa a doua a Ligii I, a fost întrerupt, în minutul 25.

Potrivit reporterilor Digi Sport prezenţi la Spitalul de Urgenţă, tehnicianul Eugen Neagoe a fost extrem de stresat înaintea meciului. El ar fi fumat duminică trei pachete de ţigări şi ar fi băut mai mult de patru cafele.

Meciul Dinamo - Universitatea Craiova s-a reluat după o întrerupere de aproximativ un sfert de oră, ambulanţa care l-a preluat pe tehnicianul Eugen Neagoe de pe banca de rezerve părăsind stadionul.

Jucătorii şi fanii s-au arătat extrem de afectaţi de ce s-a întâmplat, mulţi dintre ei fiind văzuţi rugându-se. Suporterii i-au scandat numele lui Neagoe.

Adevărata cauză pentru care s-a prăbușit Eugen Neagoe, în timpul meciului! Medicii de la Floreasca au dezvăluit! De ce i... Universitatea Craiova a învins în deplasare Dinamo, în meciul marcat de colapsul lui Eugen Neagoe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x