Antena Căutare

Ce a spus Neagoe, înainte de a se prăbuși în timpul meciului Dinamo - Universitatea Craiova! Dănciulescu: „Fotbalul nu prea mai contează în momente de acest gen”

Eugen Neagoe a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce ar fi suferit un stop cardiac în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova. Ionel Dănciulescu a dezvăluit ce a spus antrenorul înainte de a se prăbuși.

Eugen Neagoe a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce ar fi suferit un stop cardiac în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova. Ionel Dănciulescu a dezvăluit ce a spus antrenorul înainte de a se prăbuși.

Meciul Dinamo – Universitatea Craiova, contând pentru etapa a doua a Ligii I, a fost întrerupt, în minutul 25, după ce tehnicianului Eugen Neagoe i s-a făcut rău pe bancă.

Ambulanţa a venit până la banca de rezerve pentru a-l prelua pe antrenor, iar medicii au depus eforturi ca să îl stabilizeze pe Neagoe. După aproximativ cinci minute, tehnicianul Eugen Neagoe a fost urcat în ambulanţă.

Jucătorii şi fanii s-au arătat extrem de afectaţi de ce s-a întâmplat, mulţi dintre ei fiind văzuţi rugându-se. Suporterii i-au scandat numele lui Neagoe.

În pauza meciului, Ionel Dănciulescu a dezvăluit ce a spus Eugen Neagoe înainte de a se prăbuși pe bancă.

„Nu a fost niciun fel de problemă, doar că la un moment dat a spus că se simte rău și a venit medicul lângă el”Ionel Dănciulescu, la TV Digi Sport.

„Acum se simte mult mai bine. Fotbalul nu prea mai contează în momente de acest gen. Sper să fie bine și după meci să mergem cu toții la spital și să îl luăm acasă. Fotbalul e doar un joc, un sport în care trebuie să te simți bine și să îl practici cu pasiune. Pur și simplu nu s-a simțit bine, a spus că are un puseu de tensiune și după care a urmat ce ați văzut și voi. Sperăm că sperietura a trecut și totul va fi bine”, a adăugat Ionel Dănciulescu.

Partida s-a reluat după o întrerupere de aproximativ un sfert de oră.

Video șocant! Eugen Neagoe a făcut stop cardiac în timpul meciului. Momente de panică pe Național Arena... Adevărata cauză pentru care s-a prăbușit Eugen Neagoe, în timpul meciului! Medicii de la Floreasca au dezvăluit! De ce i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x